nieuws

Blom Opleidingen kiest tien nieuwe heftrucks

Warehousing

Blom Opleidingen heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt en hierdoor is de behoefte aan het aantal opleidingstrucks gestegen. Koenen Intern Transport uit Soest heeft daarom onlangs vijf heftrucks uit de Nissan TX Serie afgeleverd.

Blom Opleidingen kiest tien nieuwe heftrucks
Blom Opleidingen

In de loop van dit jaar zullen er daar nog eens vijf Nissan heftrucks van het type TX-15 bij geleverd worden, wat het totaal op 10 Nissan heftrucks brengt. Het zijn allemaal driewielers van Nissan met AC-elektrotechniek van het type TX-15.

 

Veertien vestigingen

Met de overname van VVL Alkmaar heeft Blom Opleidingen momenteel veertien vestigingen die samen een landelijke dekking waarborgen. Naast heftruck- en reachtruckopleidingen biedt Blom Opleidingen landelijk opleidingen aan op het gebied van Veilig hijsen, Bedrijfshulpverlener, VCA en opleidingen voor magazijnmedewerkers.

In totaal heeeft de opleidingsorganisatie 150 trucks verdeeld over 15 vestiginge. Diverse soorten en merken trucks worden voor de opleidingen gebruikt waaronder Still, Jungheinrich, Nissan, Toyota, Crown, Hijster, Linde en BT.

 

Lees verder:

Reageer op dit artikel