nieuws

Arla Foods past voice succesvol toe

Warehousing

Arla Foods in Denemarken reduceerde de foutenlast met 80 procent sinds het gebruik van spraakherkenning bij het orderverzamelen. Ook de efficiëntie is in haar distributiecentra met 10 procent toegenomen. Naast de distributiekosten, die met 60 procent daalden, slonk ook de papierberg en daalden de administratieve kosten.

Arla Foods past voice succesvol toe
Talkman T5

Voor de orderpickers is de werkomgeving aanzienlijk verbeterd. Ze werken volledig handsfree en kunnen zich hierdoor beter concentreren op hun kerntaken.

 

Halfjaar ervaring

De grote Europese leverancier van zuivelproducten maakt nu een halfjaar gebruik van de spraakgestuurde Talkman T5– toepassingen van Vocollect en logistieke oplossingen van Consafe Logistics in haar distributiecentra. Vocollect en Consafe Logistics sloten vorig najaar een strategische samenwerkingsovereenkomst.

 

Lees ook het dossierartikel:

Hoe werkt spraakherkenning/voice recognition? (jan. 2006)

 

Reageer op dit artikel