nieuws

Vochtvreter houdt lading superdroog

Warehousing

Tijdens het transport van koude – naar warme gebieden en visa versa ontstaat er condens in een container. Dit tast de producten aan waardoor deze niet onder optimale condities kunnen worden afgeleverd. Regelmatig worden producenten, vervoerders en verzekeraars geconfronteerd met water – en vochtschades die ontstaan tijdens container verschepingen.

Vochtvreter houdt lading superdroog
Superdryers

Met de vochtpreventie units van Super Dryers worden te vervoeren materialen zoals metalen, machines, elektronica, hout, meel, tabak, en cacao beter tegen vocht beschermd.

 

Gel

De units hebben een hoge absorptie-capaciteit, gecombineerd met een vocht-absorberende zak. Het vocht wordt niet meer opgeslagen in een los reservoir maar binnen de unit direct omgezet in een harde gel. Dit sluit scheurvorming, vochtlekkage, roest- en schimmelvorming uit.

 

Het product absorbeert volgens de leverancier RJB International 150 tot 200 procent vocht en is te verkrijgen voor kleine verpakkingen zoals dozen en zakmateriaal, tot zeecontainers.

 

Overig productnieuws op logistiek.nl

 

Reageer op dit artikel