nieuws

Medewerkers dc onwel door onbekende oorzaak

Warehousing

Drie medewerkers van het logistiek centrum van het UMCG Ziekenhuis in Groningen zijn onwel geworden. Uitgerukte hulpdiensten constateerden ter plaatse dat zij om onbekende redenen onwel waren geworden. De medewerkers klaagden over misselijkheid.

Medewerkers dc onwel door onbekende oorzaak
UMCG

Ambulancepersoneel heeft hen ter plaatse onderzocht en stelde vast dat vervoer naar een ziekenhuis niet nodig was. Uit voorzorg werden alle dertig medewerkers van het centrum naar buiten gestuurd en is de ruimte waarin de drie klachten hadden gekregen afgesloten. In de betreffende ruimte wordt steriel materiaal opgeslagen.

 

Metingen verricht
De brandweer heeft metingen verricht om zo te kunnen vaststellen wat de klachten veroorzaakt kan hebben. Die metingen hebben geen verontrustende resultaten opgeleverd. De ruimte is daarop weer vrijgegeven en alle medewerkers, inclusief de mensen die klachten hadden, konden hun werk hervatten.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel