nieuws

Boek ‘Rijden met de heftruck’ herzien

Warehousing

De uitgave Rijden met de heftruck is herzien. Vanaf februari 2008 is de nieuwe versie beschikbaar. De oorspronkelijke uitgave heeft een uitgebreide correctieronde ondergaan. De Wegenverkeerswet bevat verkeersregels die heftrucks aangaan.

Boek ‘Rijden met de heftruck’ herzien
Handboek heftrucks

Deze wet is sinds het verschijnen van de oorspronkelijke Rijden met de heftruck flink gewijzigd. De herziene uitgave bevat deze nieuwe regels.

Ook zijn tekstuele fouten en onduidelijkheden in afbeeldingen aangepast. Verder bevat de uitgave geen inhoudelijke wijzigingen: op de aangepaste verkeersregels na is de inhoud hetzelfde gebleven.

 

In Rijden met de heftruck onder meer:

  • Kennis en gebruik van materiaal en materieel
  • Belading en belasting
  • Techniek
  • Veiligheid en ergonomie

 

Examennormen
Rijden met de heftruck voldoet aan de eindtermen van het Examenbureau Vervoer en Logistiek (EVL) en van Logex. Dankzij deze uniforme eindtermen kan volgens de uitgever een heftruckchauffeur zijn deskundigheid aantonen.

 

Opdrachtenboek

Het bijbehorende opdrachtenboek Rijden met de heftruck is ongewijzigd en blijft gewoon leverbaar. Het boek Rijden met de heftruck (artikelcode: 27152.2) kost 23,20 euro en is te bestellen via info@ontwikkelcentrum.nl.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel