nieuws

Caljan Rite-Hite neemt Logcomp over

Warehousing

De Caljan Rite-Hite Groep heeft met ingang van het nieuwe jaar het Duitse Logcomp overgenomen. Logcomp met vestigingen in Hildesheim en Steinhagen werd opgericht in 2005 en heeft zich gespecialiseerd in bandbochten en etikettering, die goed aansluiten op het productgamma van Caljan Rite-Hite.

Caljan Rite-Hite neemt Logcomp over
Caljan RH

Caljan Rite-Hite is op haar beurt actief in laad- en losdocks, industriële deurproducten, telescopische conveyors voor laden en lossen van algemene lading en pakketregistratie voor het dynamische wegen, volumebelang en scannen. De bandbochten en etiketteer-systemen en de klantenkring van Logcomp sluiten daar goed op aan.

 

 

 

 

Match

Volgens Henrik Olesen, Group President van Caljan Rite-Hite is de grootste aandacht momenteel gericht op het éénduidig informeren en behandelen van de gezamenlijke Caljan Rite-Hite en Logcomp klantengroep. “Gedurende het komende jaar zal Logcomp volledig in onze organisatie en processen geïntegreerd worden. Onze missie blijft om veiligheid, zekerheid en productiviteit bij onze klanten te verbeteren. Een belangrijk onderdeel is het leveren van kwalitatief hoogwaardige componenten. De bandbochten van Logcomp met hun unieke modulaire ontwerp vormen een perfecte match met onze eigen productlijnen.”

 

Productgroep

Uwe Schöning van Logcomp wordt de nieuwe Vice-President van Caljan Rite-Hite. Hij wordt verantwoordelijk voor de productgroep bandbochten en conveyor- en sorteersystemen voor bagageafhandeling op vliegvelden, bij pakketdiensten, in distributiecentra en in ziekenhuizen. De etiketteersystemen vormen een aparte productgroep in het geheel.

 

Lees in het bladarchief: Rite-Hite en Caljan samen (sept. 2002)

 

Gerelateerd productnieuws:

 

Reageer op dit artikel