nieuws

Bouw Aldi dc start in februari

Warehousing

Aldi wil in volgende maand beginnen met de bouw van het nieuwe centrale distributiecentrum in Culemborg. De supermarktorganisatie heeft hierover overeenstemming bereikt met aannemer Van Wijnen uit Arnhem. Bij het dc komt ook het holdingkantoor Aldi Nederland.

Bouw Aldi dc start in februari
Aldi Culemborg

In totaal gaat het om een pand van ruim 30.000 vierkante meter met 4.400 vierkante meter kantoor dat dus het nieuwe holdingkantoor wordt. Met de nieuwbouw vervangt Aldi haar oudste nog in bedrijf zijnde distributiecentrum in Nederland.

Regio Utrecht

De start van de nieuwbouw is in februari en de oplevering van het distributiecentrum is medio 2009. Het nieuwe distributiecentrum bedient circa tachtig Aldi-supermarkten in de regio Utrecht.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel