nieuws

AMB koopt groot dc in logistieke hotspot Tilburg

Warehousing

Logistiek vastgoedontwikkelaar AMB Property heeft in Tilburg een volledig verhuurd distributiecentrum van 52.000 vierkante meter aangekocht. Dit pand dat de vastgoedontwikkelaar heeft omgedoopt tot AMB Tilburg Distribution Center 1 is verhuurd aan Ingram Micro, werelwijd distributeur van technologieproducten, en Walsh Western International, aanbieder van logistieke diensten en supply chain-oplossingen.

AMB koopt groot dc in logistieke hotspot Tilburg
AMB Tilburg

De goede bereikbaarheid en de aanwezigheid van veel internationale producenten van consumentenproducten en elektronica en logistiek dienstverlener heeft er toe geleid dat AMB Tilburg heeft aangemerkt als een locatie met investeringsmogelijkheden. “Daarbij komt dat de doelstelling van het gemeentebestuur Tilburg is om de stad te positioneren als toonaangevend logistiek knooppunt”, zegt Anton van Vlerken, vice-president van AMB en general manager

 

Vossenberg

Benelux infrastructuur. AMB Tilburg Distribution Center 1 bevindt zich op De Vossenberg, één van de belangrijkste logistieke parken van Tilburg.

AMB beschikt in Europa in tien landen inmiddels over een portfolio van circa 904.500 vierkante meter logistieke en distributiefaciliteiten, waaronder industrieel vastgoed en ontwikkelingsprojecten.

 

Lees ook

Reageer op dit artikel