nieuws

Logistiek Plan veiling Rijnsburg bijna voltooid

Warehousing

Over een paar dagen, op 12 december, wordt het Logistiek Plan Rijnsburg in gebruik genomen. Er wordt nog de laatste hand gelegd aan de kettingbanen voor het automatische transport van stapelwagens met bloemen en planten.

Logistiek Plan veiling Rijnsburg bijna voltooid
FloraHolland

De sorteerinstallatie waarmee de stapelwagens na het veilen worden geselecteerd en gesorteerd is een belangrijk onderdeel van het Logistiek Plan Rijnsburg. Na het sorteren worden de stapelwagens met 15 liften op de verdiepingsvloer afgeleverd.

 

Proef
Eind november werden er onder het veilingdak in Rijnsburg voor het eerst tijdens een grote praktijkproef stapelwagens via de vernieuwde route langs twee van de zes veilingklokken geleid, gesorteerd en door liften op de verdiepingsvloer afgeleverd. Tijdens de proef, waar 70 medewerkers van de veiling en alle leveranciers van onderdelen van het logistieke plan bij aanwezig waren, werden 2.600 stapelwagens in hoog tempo door het systeem verwerkt. Alle mogelijke logistieke scenario’s werden op volle belasting getest.

 

Verdiepingsvloer
Het nieuwe logistieke systeem van de veiling doorstond deze eerste test glansrijk. Na twee testsessies van twee uur werd de geslaagde test afgesloten. Aan het Logistiek Plan Rijnsburg wordt al vanaf 2002 gewerkt. Er is ondermeer een verdiepingsvloer van 40.000 vierkante meter in het bestaande complex gemaakt. De komende weken wordt het project afgerond. 

Bron: FloraHolland

 

Lees ook:

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel