nieuws

Win een gratis kaart voor WMS-dag 2008

Warehousing

De redactie van Logistiek.nl vraagt bedrijven met een warehouse om deel te nemen aan een onderzoek naar de ervaringen en plannen met WMS. Elke tiende deelnemer aan het onderzoek krijgt een gratis kaart voor de WMS-dag, het jaarlijkse, toonaangevende congres over Warehouse Management Systemen.

Win een gratis kaart voor WMS-dag 2008
wms dag - gratis kaarten

Doe mee en maak kans op gratis kaarten voor de WMS-dag!

 

Met het oog op de WMS-dag in 2008 willen de redacties van Logistiek en Transport+Opslag weten wat de knelpunten op het gebied van warehouse management zijn en hoe bedrijven denken deze op te lossen. Ook willen ze weten hoe bedrijven denken over de software die ze in het magazijn gebruiken en over de leveranciers die die software levert.

 

Gratis kaarten

Om antwoord te krijgen op deze vragen, doen de redacties een beroep op iedereen die een magazijn aanstuurt. Voor hen is een kort on-line onderzoek opgesteld.

Elke tiende deelnemer aan dit onderzoek ontvangt een gratis kaart voor de WMS-dag. Dit congres met informatiemarkt en vele praktische en interactieve workshops vindt plaats op woensdag 9 april 2008. Wilt u in aanmerking komen voor een gratis kaart of op de hoogte gehouden worden van de WMS-dag? Vul dan aan het eind uw persoonlijke gegevens in. Deze gegevens worden louter gebruikt voor het verzenden van de kaarten van de WMS-dag, niet voor verder publicatie!

 

Klik hier voor deelname aan het onderzoek!

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel