nieuws

Wat zijn knelpunten in warehouse management?

Warehousing

Nu steeds meer bedrijven wereldwijd opereren, komt er steeds meer vraag naar WMS-pakketten die meerdere dc’s kunnen aansturen. Dat concludeert het Amerikaanse Aberdeen in een recent rapport. De vraag naar multisite-WMS is één van de aspecten die de redacties van Logistiek en Transport+Opslag willen onderzoeken via een grote enquête.

Wat zijn knelpunten in warehouse management?
Gratis naar WMS-dag?

Gratis naar WMS-dag?

Met het oog op de WMS-dag in 2008 willen de redacties van Logistiek en Transport+Opslag weten wat de knelpunten op het gebied van warehouse management zijn en hoe bedrijven denken deze op te lossen. Ook willen ze weten hoe bedrijven denken over de software die ze in het magazijn gebruiken en over de leveranciers die die software levert.

 

Gratis kaarten

Om antwoord te krijgen op deze vragen, doen de redacties een beroep op iedereen die een magazijn aanstuurt. Voor hen is een kort on-line onderzoek opgesteld.

Elke tiende deelnemer aan dit onderzoek ontvangt een gratis kaart voor de WMS-dag. Dit congres met informatiemarkt en vele praktische en interactieve workshops vindt plaats op woensdag 9 april 2008. Wilt u in aanmerking komen voor een gratis kaart of op de hoogte gehouden worden van de WMS-dag? Vul dan aan het eind uw persoonlijke gegevens in. Deze gegevens worden louter gebruikt voor het verzenden van de kaarten van de WMS-dag, niet voor verder publicatie!

 

Doe mee en maak kans op gratis kaarten voor de WMS-dag!

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel