nieuws

Verpakkingsketen Prijs 2007 voor Xeikon-keten

Warehousing

De Nederlandse Verpakkingsketen Prijs 2007 is gewonnen door de keten van bedrijven die de Xeikon digitale printer op de markt brengt. Juryvoorzitter Jack Kwakman, maakte dit gisteren bekend tijdens het 6e Nationale Verpakkingsinnovatie Diner.

Verpakkingsketen Prijs 2007 voor Xeikon-keten
Verpakkingsketen Prijs 2007 voor Xeikon-keten

De jury van de ketenprijs bestaat uit de hoofdredacties van zes vaktijdschriften, die

gezamenlijk de gehele supply chain van verpakte producten beschrijven.

 

Supply chain risk management

Kwakman, hoofdredacteur van Pakblad, zag oppervlakkig beschouwd geen spectaculaire keten. Bij nadere bestudering bleek de ketensamenwerrking erg vergaand en innovatief. Zo zijn alle toeleveranciers bij het proces betrokken en is de regie voor een groot deel bij Houtbewerking en Verpakkingsindustrie Schijndel gelegd. Kwakman: “Supply chain risk management staat hoog op de agenda. De resultaten zijn uitstekend en de samenwerking in deze business-to-business markt kan als lichtend voorbeeld dienen voor menig consumentenmarkt project.”.

 

De organisator

Initiatiefnemer en organisator van De Nederlandse Verpakkingsketen Prijs en het

Nationale Verpakkingsinnovatie Diner is het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) te Gouda. Het NVC is opgericht in 1953 en is de enige ketenvereniging in Nederland op het gebied van verpakken.

 

Zie ook:

Reageer op dit artikel