nieuws

Taart voor dc-medewerkers Intel

Warehousing

Alle medewerkers in het dc van Intel hebben kunnen genieten van een stuk taart. Reden voor de versnapering was de prijs voor het Veiligste Magazijn, die op dinsdag 6 november aan Intel werd uitgereikt. Behalve taart kreeg het dc ook een hartelijke bedankbrief van Paul Ottelini, chief executive officer van Intel.

Taart voor dc-medewerkers Intel
Henk Heusdens van Intel tijdens de prijsuitreiking

De prijs voor het Veiligste Magazijn werd gevierd in Schiphol-Rijk met een speech en taart. “Voor onze medewerkers was het winnen van de prijs een bevestiging van hun geloof in veiligheid”, aldus Henk Heusdens, manager Amsterdam operations van Intel.

 

Niet zeker

Na Intel eindigde Intervet als tweede en Akzo Nobel als derde in de verkiezing. Heusdens dacht van tevoren dat Intel een goede kans maakte op de eerste plaats, maar was uiteraard niet zeker van zijn zaak. “De andere twee genomineerden beschikken ook over erg veilige processen en besteden eveneens veel aandacht aan een veilige werkomgeving.”

 

Veertig nationaliteiten

Wat in de ogen van Heusdens de doorslaggevende factoren waren? “Ik denk dat onze situatie complexer is gezien de veertig nationaliteiten en de grote verscheidenheid aan culturen. Een andere belangrijke factor wordt gevormd door onze degelijke processen op het gebied van training, controle en onderlinge coaching, die ervoor moeten zorgen dat onze medewerkers zelf zich verantwoordelijk voelen voor de veiligheid.”

 

Cadeaus

Wat Intel met de prijs van 5000 euro gaat doen? “Van dat geld kopen we verschillende cadeaus die te maken hebben met veiligheid, voor elke werknemer één”, aldus Heusdens.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel