nieuws

Postbus 51: Werknemer in Nederland

Warehousing

Met betrekking tot bij voorbeeld de Poolse magazijnmedewerker, de Duitse onderhoudstechnicus en de Belgische orderverzamelaar is er een handige brochure over arbeidsrecht, sociale zekerheid en belastingheffing. De brochures zijn bestemd voor onder andere P&O-functionarissen en medewerkers van uitzendbureau’s.

Postbus 51: Werknemer in Nederland
Postbus51

De gratis brochure ‘Werknemer in Nederland telt 40 pagina’s met handige tips en wetenswaardigheden. De brochure is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken: Werken in Nederland voor een Nederlandse werkgever, Werken in Nederland voor een werkgever buiten Nederland, U woont wel/niet in Nederland en Extra informatie. De brochure is samengesteld door: de Ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Financiën en Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de Belastingdienst, het UWV, de SVB het CVZ en de FNV.

 

Info en gratis bestellen: www.postbus51.nl

Reageer op dit artikel