nieuws

Ontknoping Veiligste Magazijn nadert

Warehousing

De spanning in Wapenveld, Schiphol-Rijk en Boxmeer groeit. Morgen wordt tijdens de Dag van het Magazijn namelijk bekend gemaakt wie zich dit jaar het Veiligste Magazijn van Nederland mag noemen: Akzo Nobel Coatings, Intel of Intervet. Logistiek.nl kijkt alvast vooruit en laat de genomineerden zien.

Ontknoping Veiligste Magazijn nadert
Het Veiligste Magazijn

De magazijnen van Akzo Nobel, Intel en Intervet zijn overgebleven na een uitgebreid selectietraject. In juli waren er nog zes deelnemers, wat na een intensieve inspectie door CCV-inspecteurs is teruggebracht tot drie.

 

Cheque

Dinsdag tijdens de Dag van het Magazijn (u kunt hier nog aanmelden!) maakt juryvoorzitter Jos Vermunt bekend welke van de drie zich dit jaar het Veiligste Magazijn van Nederland mag noemen. Samen met Ralph Hendrix van DHL Exel Supply Chain in Bergen op Zoom, de winnaar van vorig jaar, reikt hij aan de winnaar de cheque van 5000 euro uit.

 

Aan elkaar gewaagd

De genomineerden zijn aan elkaar gewaagd. Akzo Nobel valt op door de wijze waarop de magazijnmedewerkers bij het veiligheidsbeleid zijn betrokken. Het magazijn van Intel is bijzonder omdat werkelijk niets aan het toeval wordt overgelaten. Intervet tot slot gooit hoge ogen vanwege de praktische benadering van het veiligheidsprobleem.

De verkiezing van het Veiligste Magazijn is een initiatief van Randstad, VTL, BMWT en Transport+Opslag

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel