nieuws

AMB neemt dc over op Schiphol

Warehousing

Logistiek vastgoedontwikkelaar AMB Property Europe heeft haar Schiphol-portfolio uitgebreid met de aankoop van circa 6.800 vierkante meter distributieruimte. Het distributiecentrum met de naam AMB Cessnalaan Distribution Center is overgenomen van Alecta Pensionforsakring Omsesedigt, een Zweeds pensioenfonds dat wordt verhuurd aan een multimediabedrijf en TNT Express Nederland.

AMB neemt dc over op Schiphol
AMB

Met de aankoop wil het logistiek vastgoedbedrijf nog beter tegemoet komen aan de grote vraag naar een breed en divers aanbod van distributie- en opslagruimte binnen de zowel de Amsterdam als Schiphol markt.

 

Portfolio

AMB’s portfolio van logistiek vastgoed in Nederland omvat inmiddels in totaal circa 221.000 vierkante meter, waarvan circa 155.000 vierkante meter in en rondom Amsterdam.

 

Aanleg N201

De nieuwste aanwinst van AMB staat in het industriepark van Schiphol-Rijk, dat deel uitmaakt van het belangrijkste distributiegebied voor de luchthaven Schiphol, waar ook Schiphol-Zuidoost en Schiphol-Oost toe behoren. De weg N201, die in 2010 klaar zal zijn, moet er voor zorgen dat de snelwegen A4, A5 en A9 beter en sneller bereikbaar zijn.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel