nieuws

Hansen plaatst order van negen miljoen

Warehousing

Egemin heeft een omvangrijke automatiseringsorder bij tandwielkastenproducent Hansen Transmissions binnengehaald. Het contract omvat de inrichting en automatisering van een automatisch magazijn in de nieuwe tandwielkastenfabriek in Coimbatore voor de Indiase dochter Hansen Drives.

Hansen plaatst order van negen miljoen
Lommel

Egemin installeert in het nieuwe magazijn een aantal AS/RS-systemen (automatic storage & retrieval system) voor in- en uitslag van euro pallets en grote pallets van 4 bij 4 meter. Ook wordt een orderpickingsysteem gerealsieerd dat het gehele orderverzamelingsproces in goede banen moet leiden.

 

Softwaresuite

Het volledige systeem wordt overkoepelend aangestuurd door E’wms®, Egemins softwaresuite voor magazijnbeheer

en -sturing.

Het totaalbedrag van de bestelling bedraagt ongeveer negen miljoen euro en moet in de zomer van 2008 opgeleverd worden.

 

Magazijn in Lommel

Begin dit jaar sloot Egemin nog een groot contract af met Hansen Transmissions voor de ontwikkeling en indienstname van drie automatische magazijnsystemen en één AGV-transportsysteem voor de uit haar voegen barstende vestiging in Lommel.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel