nieuws

Hand Held Products wordt onderdeel van Honeywell

Warehousing

Hand Held Products wordt onderdeel van Honeywell
Dolphin

Technologiebedrijf Honeywell heeft een definitieve overeenkomst ondertekend ter waarde van 390 miljoen Amerikaanse dollar voor de overname van Hand Held Products Inc, een bedrijf in automatische identificatie.

Hand Held wordt onderdeel van Honeywells Security Group in de ACS-activiteiten (automatisering en controle-oplossingen). Hand Held had een omzet van ongeveer 285 miljoen Amerikaanse dollar in 2006. Het bedrijf heeft producten voor gegevensverzameling ontworpen voor mobiele en vaste transactieverwerking in de gezondheidszorg, transportsector, logistieke sector en industrie. Kernproducten zijn barcodescanners en mobiele computers.

 

Groei met dubbele cijfers

Roger Fradin, directeur van Honeywell ACS: “Hand Helds groeipotentieel en sterke posities op de voornaamste verticale markten vult ACS bestaande draadloze oplossingen goed aan. Beide bedrijfsculturen hechten waarde aan innovatie en dat drijft het succes van onze klanten aan. Er ligt een enorme kans voor ons in het verschiet met Hand Held, omdat de mondiale vraag naar informatie in de leveringsketen toeneemt in sectoren als de gezondheidszorg, industrie en logistiek. De verwachting voor de totale industrie toont een groei met dubbele cijfers.”

 

Lees verder:

Reageer op dit artikel