nieuws

Langhout levert 5 aardgasheftrucks aan Huhtamaki

Warehousing

Nissan dealer Langhout leverde onlangs 5 gasheftrucks aan Huhtamaki Nederland. De Nissan DX en FX4 LPG trucks zijn door de dealer geschikt gemaakt voor het gebruik van aardgas en uitgevoerd met de meest recente aardgasinstallatie. Een groot voordeel van het gebruik van aardgas is de zeer lage emissie bij verbranding.

Langhout levert 5 aardgasheftrucks aan Huhtamaki
Nissan Langhout

De toepassing van aardgas is de reden dat de Rabobank de leasing van deze trucks financiert. Deze ‘groenfinanciering’ biedt duurzame en innovatieve ondernemers een extra lage rente. Uitgangspunt is dat er bij de bedrijfsvoering rekening wordt gehouden met het milieu, klimaat en voedselveiligheid of besparen op energie en grondstoffen.

 

 

 

 

 

Vorken

De Nissan heftrucks zijn door Langhout uitgevoerd met een dubbel vorkentoestel met reachvorken. Hiermee kan de chauffeur enkele pallets of met in de lengte uitgeschoven vorken, twee pallets achter elkaar geplaatst vervoeren. Als de vorken gespreid worden, kunnen er totaal 4 pallets verplaatst worden. De voorzetapparatuur is snel verwisselbaar. Met het nieuwste model chauffeurstoelen in een comfortcabine worden rugklachten voorkomen.

 

Verpakking

Huhtamaki Nederland heeft haar vestiging in Franeker. Deze onderneming maakt deel uit van het gelijknamige Finse verpakkingsconcern. Het bedrijf in Franeker ontwikkelt, produceert en verkoopt milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal voor o.a. eieren, fruit, groenten en industriële producten.

 

 

Reageer op dit artikel