nieuws

De Gulden Krakeling bouwt dc in Nieuwkuijk

Warehousing

Banketbakker De Gulden Krakeling bouwt verhuist zijn bestaande distributieactiviteiten in Nieuwkuijk naar een nieuw dc op bedrijventerrein Het Hoog in dezelfde plaats. Het bedrijf heeft daar een perceel gekocht van ruim vierduizend vierkante meter. Er komt een pand dat dienst gaat doen als kantoor, opslag- en distributieruimte.

De Gulden Krakeling bouwt dc in Nieuwkuijk
De Gulden Krakeling

De locatie in Nieuwkuijk vormt het distributiecentrum voor Zuid-Nederland en tevens het kantoor waar alle activiteiten worden gecoördineerd. De Gulden Krakeling heeft 23 mensen in dienst. Naar verwachting vindt de verhuizing naar Het Hoog plaats in de eerste helft van volgend jaar.

 

Verschillende toeleveranciers

De Gulden Krakeling is distributeur en afnemer van onder meer het Nieuwkuijkse bedrijf Daelmans Banket.

Daarnaast heeft de banketbakker verschillende andere toeleveranciers in Nederland, België en andere landen in Europa. De afzetmarkt van De Gulden Krakeling betreft met name supermarkten.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel