nieuws

Zware Komatsu elektropallettrucks krijgen lichter broertje

Warehousing

De range van robuuste elektropallettrucks van Komatsu is naar onderen uitgebreid met de MWP 16. Dit nieuwe instapmodel, een 1600 kg variant, is in lijn met de al bestaande 1800 kg MWP18 en 2000 kg MWP20 trucks. Alle modellen zijn uitgevoerd met nieuwe elektronica en een onderhoudsvriendelijke wisselstroom aandrijfmotor.

Zware Komatsu elektropallettrucks krijgen lichter broertje
Komatsu MWP

Deze nieuwe motor heeft als voordeel een hogere acceleratie en een verbeterde elektrische remcapaciteit. De combinatie van nieuwe elektronica en motor springt volgens de Komatsu leverancier efficiënter om met energie, waardoor langere werkperioden mogelijk zijn. De batterijcapaciteiten variëren van 140 tot 250 Ah, normaal gesproken voldoende voor een volledige dagshift.

 

Komatsu Intern Transport is onderdeel van Motrac intern transport in Apeldoorn, dat op haar beurt sinds 2006 weer onderdeel is van de Kion groep.

 

 

Reageer op dit artikel