nieuws

Opvallende trends in Logistics Labour Survey 2007

Warehousing

Opvallende trends in Logistics Labour Survey 2007
Sneak preview LLS 2007 op Jaarcongres Warehousing

Op het Jaarcongres Warehousing op donderdag 13 september zal Anja Rath, projectmanager Logistiek bij Tempo Team, een tipje van de sluier oplichten over de belangrijkste uitkomsten van het Logistics Labour Survey van dit jaar. De onderzoeksresultaten laten een aantal opvallende trends zien.

Toenemende aandacht voor veiligheid, bestrijding van fraude en diefstal en de verslechtering van de arbeidsmentaliteit zijn een aantal opvallende trends in de logistieke dienstverlening. Verder laten de uitkomsten van het onderzoek een toenemend belang zien van de inzet van medewerkers uit EU-landen. Tijdens het Jaarcongres Warehousing gaat Rath in op een aantal belangrijke uitkomsten van dit jaarlijks terugkerende logistieke arbeidsmarktonderzoek.

 

Reactie uit praktijk

In Logistiek nummer 15 met verschijndatum 21 september, is een reactie uit de praktijk te lezen. Ervaringsdeskundigen Ralph Hendrix – manager bij DHL, Marieke de Rouw-Bulkmans, HR manager bij DSV, Paul van den Broek – manager bij ND Logistics en Michaël van Ooijen, manager bij DPD, reageren op een aantal stellingen naar aanleiding van de uitkomsten van het LLS.

 

Lees meer:

 

Jaarcongres Warehousing op donderdag 13 september

Reageer op dit artikel