nieuws

Inotec plaatst 30.000e vloertag

Warehousing

Een voorbeeld van een vorm van vloercodering is de zogeheten Floortag. Leverancier Inotec heeft in Europa sinds 1998 inmiddels 30.000 van deze labels in diverse magazijnvloeren aangebracht. De teller voor Nederland staat op 7000.

Inotec plaatst 30.000e vloertag
Inotec Floortag

Deze Floortag is een aluminium of stalen label dat rechtstreeks wordt aangebracht in de vloer. Het aanbrengen van de labels gebeurt door een speciaal hiervoor ontwikkeld systeem dat een rechthoekige uitsparing in de magazijnvloer freest. Daarna wordt een speciaal hars in de uitsparing aangebracht, waarna het label wordt ingelegd. Na een korte droogtijd is het label klaar voor gebruik. Omdat het label enigszins verdiept is aangebracht, heeft het label weinig te lijden van slijtage door heftruckbanden. Floortag kan volledig gemonteerd door Inotec worden geleverd, of desgewenst zelf worden gemonteerd.

 

Reageer op dit artikel