nieuws

Distrisorter voor Spaanse bank

Warehousing

Districenter, logistiek dienstverlener in Spanje, heeft een sorteersysteem bij DistriSort besteld. Met dit sorteersysteem zal DistriCenter de interne post gaan verdelen voor een van de grootse banken van Spanje en Europa -La Caixa. La Caixa heeft meer dan 300 filialen in Spanje en een poststroom die groter is dan 20 miljoen stuks op jaarbasis.

Distrisorter voor Spaanse bank
Distrisort

Het totale Distrisort sorteersysteem bestaat uit twee sorters waarvan de eerste sorter zal bestaan uit 226 bestemmingen, en de tweede uit 174 bestemmingen. Producten worden opgevoerd via de automatische invoerband, die is voorzien van 8 invoerposities. Vervolgens worden de producten automatisch gelezen met een OCR systeem (Optical Character Recognition). Op basis van het gelezen adres zal vervolgens de sortering plaats gaan vinden. De poststukken zullen uitgesorteerd worden in een vlakke chute, waarin het mogelijk is om de verzendtas in te plaatsen. De verzendtassen zullen via twee conveyors worden afgetransporteerd naar de expeditie. Aan het einde van dit jaar zal het systeem in gebruik genomen gaan worden.

 

Reageer op dit artikel