nieuws

Dell heeft supply chain probleem bij laptops

Warehousing

Dell-klanten moeten misschien wel tot oktober wachten voordat hun nieuwe apparaten worden geleverd. Dit is te wijten aan supply chain-problemen en moeilijkheden met nieuwe verf bij de computerfabrikant, zo meldt FT.com en is te lezen op de site van SCM.

Dell heeft supply chain probleem bij laptops
Dell heeft supply chain probleem bij laptops

Dell vertelde dat leveringen van zijn Inspiron en XPS M1330 notebook-lijn vertraagd zijn vanwege problemen met nieuwe verf die op buitenpanelen wordt toegepast, een typering die eerder dit jaar werd geïntroduceerd in een poging om Dell’s verslappende consumenten-pc segment nieuw leven in te blazen.

 

Problemen met verven van laptops
Senior vice president Alex Gruzen, verantwoordelijk voor Dell’s consumentenproducten, zei eerder deze maand dat slechts één van de nieuwe verfkleuren consequent aan de gestelde kwaliteitsstandaarden voldeed. ‘Er was geen probleem om honderden exemplaren per keer te verven, maar bij het opvoeren van de volumes kregen we last van stofvervuiling.’ Het resultaat is minder panelen in de assemblagelijn. Het tekort aan schermcomponenten heeft bijgedragen aan een vertraging in de verzending van notebooks.

 

Bron: SCM Online

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel