nieuws

Wibra breidt magazijntruckvloot uit

Warehousing

Wibra supermarkt heeft haar vloot magazijntrucks onlangs uitgebreid met twaalf stuks Stöcklin meeloop- en platformtrucks. Deze Zwitserse trucks zijn geleverd door Esra intern transport uit Apeldoorn.

Wibra breidt magazijntruckvloot uit
Wibra

Wibra koos wederom voor dit merk vanwege de in de praktijk bewezen betrouwbaarheid. “Daarbij is de aanschafprijs beslist niet altijd doorslaggevend”, verklaart het hoofd van de afdeling inkoop, Wouter van der Hoorn. “Kwaliteit, continuïteit en service vinden wij veel belangrijker”. Esra Intern transport doet al vele jaren naar volle tevredenheid het onderhoud van de machines. Met de uitbreiding is tevens afgesproken dat de Apeldoornse leverancier nu ook het onderhoud van de nog uit het verleden aanwezige ‘vreemde’ merken verzorgt.

 

Reageer op dit artikel