nieuws

Vernieuwde magazijntrucks bij Jungheinrich

Warehousing

Heftruckleverancier Jungheinrich komt met twee nieuwe magazijntrucks op de markt. De goedlopende elektropallettruck Jungheinrich EJE 116-120 is geheel vernieuwd. Ook heeft het bedrijf een vernieuwde orderverzamelaar gepresenteerd, de ECE 225.

Vernieuwde magazijntrucks bij Jungheinrich
Jungheinrich

De elektropallettruck, de Jungheinrich EJE 116-120 (1,6 tot en met 2 ton) is vernieuwd. De verbeterde disselkop maakt een nog nauwkeurigere bediening mogelijk. Het optionele, zijwaartse batterijwisselsysteem zorgt voor snel en flexibel wisselen bij langdurige inzet.

 

Orderverzamelaar robuuster

Jungheinrich heeft verder de nieuwe ECE 2-serie gepresenteerd. Deze laagheffende orderverzameltruck heeft een vernieuwing ondergaan en is op alle fronten robuuster geworden. Uitvoeringen met lange vorken worden voortaan standaard geleverd met 2.500 kg draagvermogen.

 

Zie ook de originele persberichten:

Reageer op dit artikel