nieuws

Nieuwbouw dc Grolsch gestart

Warehousing

De bouw van het nieuwe distributiecentrum voor bierbrouwer Grolsch is van start gegaan. Het distributiecentrum wordt gebouwd aan de Grasbeemd in Helmond. De hal wordt 2.400 vierkante meter met een kantoor van 340 vierkante meter waar De Klok Dranken zich zal vestigen.

Nieuwbouw dc Grolsch gestart
Grolsch

De Klok Dranken is een volle distributiedochter van Grolsche Bierbrouwerij Nederland, die nu nog gehuisvest is in Someren. Het distributiecentrum wordt gerealiseerd door Heembouw vestiging Breda, naar een ontwerp van Habeon Architecten.

 

Recordtijd

Het nieuwe distributiecentrum voor Grolsch zal in een recordtijd gerealiseerd worden. De oplevering is namelijk gepland voor 30 november van dit jaar.

 

Lees verder:

Reageer op dit artikel