nieuws

MOL implementeert tweemaal WM-component

Warehousing

MOL Logistics implementeerde in twee distributiecentra in de Tsjechische republiek de warehousemanagement component van Manhattan Associates’Integrated Logistics Solution. In deze distributiecentra zit een leverancier van airconditioning producten en een producent van plasma en LCD-televisieapparatuur.

MOL implementeert tweemaal WM-component
MOL Logistics Pilsen

Het gebruik van de warehousemanagementoplossing (WMS) van Manhattan Associates in het ene dc was een opzetje voor het gebruik in het andere dc. Het inzicht in de warehouseactiviteiten en de productiviteit steeg door gebruik van de software. Ook werd de controle over operaties en procedures groter via de WM-component.

 

Beide dc’s staan in Pilsen

Beide warehouses van MOL Logistics staan in Pilsen, de stad die bekend is als plaats waar de eerste pilsner ooit is gebrouwen. In het eerste dc (7.500 m2) waar de WM-module werd gebruikt – voor de leverancier van airconditioning producten – werd in eerste instantie een Manhattan .NET warehousemanagement oplossing als een standalone oplossing neergezet, voordat het werd geïntegreerd met de SAP-oplossing van de klant. Deze impleementatie diende als voorbeeld voor het tweede dc (16.000 m2) en de tweede klant.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel