nieuws

Alpha International breidt EDC uit

Warehousing

Leverancier van computerproducten Alpha International heeft onlangs de uitbreiding van haar Europese dc op industrieterrein Bijsterhuizen bij Nijmegen afgerond. De oppervlakte van het pand is uitgebreid van 10.000 naar 15.000 vierkante meter. Volgens het bedrijf is de ingebruikname van de nieuwe ruimte, na maanden van voorbereiding, goed verlopen.

Alpha International breidt EDC uit
uitbreiding voor Alpha International

De uitbreiding van het EDC en het aantal picklocaties bij Alpha International heeft gezorgd voor een toename van de pickcapaciteit van vijfduizend naar tienduizend orderregels per dag. Daarnaast is de bufferruimte voor zowel ingaande als uitgaande goederen verdubbeld naar 1.750 vierkante meter, waardoor de uitleveringskwaliteit verder moet gaan toenemen.

 

Paperless EDC

Alpha International behoort tot de top vijf van Europese distributeurs van computer producten als cartridges, printer papier, notebooktassen en accessoires als memory sticks en muizen. De distributie van deze producten vindt plaats vanuit het paperless Europese distributiecentrum op industrieterrein Bijsterhuizen bij Nijmegen.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel