nieuws

Vocollect koppelt spraak en open source

Warehousing

VoiceLink 3.0 is Vocollect’s troef in de wereld van de open source technologie, ook wel het SOA-tijdperk genoemd. De leverancier van voice-oplossingen lanceerde VoiceLink 3.0 al in de VS en ook voor Europese klanten van Vocollect is de technologie binnenkort beschikbaar.

Vocollect koppelt spraak en open source
Brad Wyland - productmanager Vocollect

Wat kan een klant van Vocollect met VoiceLink 3.0? Brad Wyland, productmanager Enterprise products: “De oplossing maakt het mogelijk om onze voice-oplossing in vijf distributiecentra te draaien, terwijl je in feite maar één server nodig hebt. En daarmee breng je IT veel dichter toe naar de operatie. Het betekent in de praktijk dat het minder vaak zal voorkomen dat operations iets wil en IT het maag gaan oplossen. Sowieso ben ik van mening dat operations en IT bij elke implementatie al in een veel eerder stadium dan nu het geval is samen moeten kijken naar mogelijkheden die nieuwe platformen bieden.” Waarom introduceerde Vocollect VoiceLink 3.0 al eerder in de VS en nu pas in Europa? Wyland”Omdat we daar werken met een direct verkoopkanaal en in Europa vooral met resellers als Zetes en Psion Teklogix. het is dus zaak om eerst de resellers op te leiden voordat we de markt op kunnen. We zullen voor het opleiden vooral de komende zomermaanden gebruiken.”

 

400.000 configuratieopties

Bij de ontwikkeling van nieuwe versie van VoiceLink is geprobeerd het geschikt te maken voor zo veel mogelijk systemen voor magazijnbeheer. Het systeem wordt geleverd met ruim 400.000 selecteerbare configuratieopties. Daarnaast is deze versie geschikt voor gebruik in 22 talen. VoiceLink 3.0 is niet het enige waar Vocollect zich op dit moment mee bezighoudt. Het is ook druk doende platformen te ontwikkelen waarop meerdere ‘devices’ (handhelds, etc.) kunnen draaien. Wyland: “De standaard van elk device zal in de toekomst dezelfde moeten zijn om koppeling aan allerlei systemen te vereenvoudigen.”

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel