nieuws

Inschrijving het Veiligste Magazijn verlengd

Warehousing

De inschrijftermijn voor het Veiligste Magazijn 2007 is met een maand verlengd. Magazijnen die willen deelnemen aan deze uitverkiezing, kunnen zich nog aanmelden tot en met 15 juli. De organisatie wil op deze manier bedrijven meer tijd geven om het uitgebreide inschrijfformulier in te vullen.

Inschrijving het Veiligste Magazijn verlengd
Het Veiligste Magazijn 2007

De prijs voor het Veiligste Magazijn is bestemd voor het magazijn, distributiecentrum of warehouse waar veiligheid het best is verankerd in de dagelijkse operatie.

 

Tijdens de Logistica in 2006 is de prijs voor het eerst uitgereikt aan DHL Exel Supply Chain in Bergen op Zoom, dat van de jury de voorkeur kreeg boven Akzo Nobel en The Greenery.

 

Ergonomie

Nieuw ten opzichte van andere jaren is dat de jury extra let op ergonomie. In het inschrijfformulier zijn daartoe enkele vragen over de arbeidsomstandigheden in het magazijn opgenomen.

 

Daarnaast let de jury op het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers, de maatregelen die zijn genomen om schades en ongevallen te voorkomen en de verplichte keuringen van heftrucks, magazijnstellingen en andere materieel. Ook wordt gelet op de training en opleiding van medewerkers en de instructies aan uitzendkrachten.

 

Uitreiking

De prijs wordt uitgereikt tijdens de Dag van het Magazijn op dinsdag 6 november. Deze dag bestaat uit een congres over veilig en gezond werken in magazijnen en dc’s. Ralph Hendrix van het winnende magazijn van vorig jaar zal in ieder geval een presentatie tijdens dit congres verzorgen.

 

De Dag van het Magazijn vindt plaats in het Randstad Gebouw in Diemen.

 

Ga ook naar:

 

Reageer op dit artikel