nieuws

Elzent verwerft distributiecentrum Schuitema

Warehousing

Elzent verwerft distributiecentrum Schuitema
Elzent in Gilze

Elzent Vastgoedgroep uit Eindhoven is, in samenwerking met Investium uit Breda, eigenaar geworden van het voormalige distributiecentrum van Schuitema in Gilze en Rijen. Elzent krijgt hiermee een perceel van circa 49.000 vierkante meter, waarvan 25.300 vierkante meter bebouwd is als dc.

Van het verworven distributiecentrum is inmiddels al 12.500 vierkante meter verhuurd aan Sligro Food Group Nederland uit Veghel.

 

10 miljoen euro

De totale investering bedraagt ruim 10 miljoen euro. In opdracht van Schuitema Vastgoed bemiddelde Bossers & Fitters bij de transactie. Kernactiviteit van Elzent Vastgoedgroep is overname van bestaande onroerend goed portefeuilles en/of vennootschappen. Elzent werkt nauw samen met financiële instellingen, beursgenoteerde ondernemingen en pensioenfondsen.  

 

Lees verder:

Reageer op dit artikel