nieuws

Vos Logistics gaat helft bedrijf afstoten

Warehousing

Vos Logistics is gedwongen te reorganiseren en de gevolgen van die reorganisatie worden nu ook duidelijk. De helft van de 23 vestigingen die Vos Logistics heeft in Nederland wordt in de etalage gezet. Op termijn zal een kwart van de medewerkers, die het bedrijf nu heeft, moeten uitkijken naar een andere baan.

Vos Logistics gaat helft bedrijf afstoten
Vos Logistics verkoopt helft vestigingen

De reorganisatie is de grootste in de geschiedenis van Vos Logistics. In een poging de schulden terug te dringen en de banken zodoende tevreden te stellen heeft het management van Vos Logistics besloten om zich te richten op de kernactiviteit internationaal transport. Daarmee verdwijnt dan op termijn de helft van de bedrijfsonderdelen. De onderdelen warehousing & distribution, silo, tank en multimodaal verdwijnen. Ook Vos Organizing, waar supply chain totaaloplossingen worden geboden, behoort niet tot de kernactiviteiten. De 1.800 nu in Nederland werkzame medewerkers van het bedrijf zullen dan ook de komende jaren een kwart van de collega’s zien vertrekken.

 

Management ontkent reorganisatie niet

De gegevens op basis waarvan dit artikel is gebaseerd zijn afkomstig uit de Vos organisatie. Het management bestaande uit interim ceo Tonn van de Laar en nieuw aangetreden Frank Verhoeven (coo) zal de herstructurering vorm geven. Het management weigerde de inhoud van dit bericht te bevestigen of te ontkennen.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel