nieuws

IJsboerke stapt over op vlootnavigatie

Warehousing

IJsboerke, de Belgische producent van roomijs, moet erg vaak naar een bestemming binnen de stadsgrenzen. En omdat het bedrijf niet langer onnodig kilometers wilde maken met de vrachtauto’s en bestelauto’s heeft het ervoor gekozen de map&guide fleet navigator in te zetten. PTV-Ordis hielp het IJsboerke met de implementatie.

IJsboerke stapt over op vlootnavigatie
IJsboerke gebruikt map&guide

Het IJsboerke heeft voor de dagelijkse leveringen zo’n honderd auto’s in gebruik. Die auto’s vervoeren het roomijs voornamelijk in België, maar ook in de omliggende landen is het bedrijf actief. Door middel van de inzet van map&guide denkt IJsboerke de servicegraad van de leveringen te vergroten.

 

Rolcontainers en pallets

Naast auto’s heeft het bedrijf ook de beschikking over een diepvrieshuis van 93.000 m3, waarin plaats is voor 9.000 rolcontainers en 2.100 pallets. De rolcontainers worden ingezet voor orderpicking voor huis-aan-huisverkoop, de pallets vooral voor de distributie aan groothandels en export.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel