nieuws

DHL breidt Express & Freight terminal uit

Warehousing

De DHL Express/Freight terminal in Opglabbeek (België) wordt op dit moment flink vergroot. De huidige oppervlakte van de terminal is 4.500 vierkante meter. Aan het einde van het eerste kwartaal van 2008 zal de vestiging een totale oppervlakte van 7.800 vierkante meter beslaan.

DHL breidt Express & Freight terminal uit
DHL breidt Express & Freight terminal in Opglabbeek uit

DHL terminal Opglabbeek
krijgt oppervlakte van 7.800m2

De bouwwerkzaamheden aan de DHL terminal zullen in drie fases plaatsvinden:

  • fase 1:  aanpassen van de infrastructuurwerken op het terrein
  • fase 2:  bouw van een nieuwe hall op het terrein achter het bestaande gebouw
  • fase 3:  aanpassingen aan het bestaande gebouw.

 

Strategie Benelux

De uitbreiding past in de strategie van het netwerkoptimalisatie programma van DHL, welke als doel heeft het operationele netwerk en de infrastructuur in de Benelux zo efficiënt mogelijk in te richten. Danny Van Himste, managing director BU BeLux DHL Express Benelux: “Met deze substantiële investering in ons netwerk spreken we ons vertrouwen in de toekomst van DHL in België uit. De investering is noodzakelijk om tegemoet te komen aan onze huidige en toekomstige groei en tegelijk de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen.”

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel