nieuws

Jones Lang LaSalle en Troostwijk Makelaars fuseren

Warehousing

Jones Lang LaSalle (JLL) neemt per 10 mei 2007 Troostwijk Makelaars over van de Troostwijk Groep. Door de samenvoeging ontstaat een internationaal makelaarskantoor dat beleggers, projectontwikkelaars, eindgebruikers en overheid kan bedienen. Met name JLL is ook actief op de logistieke vastgoedmarkt.

Jones Lang LaSalle en Troostwijk Makelaars fuseren
Jones Lang LaSalle

Gezamenlijk vormen beide ondernemingen het grootste makelaarskantoor in Nederland op het gebied van de aankoop en verkoop van beleggingsobjecten. In 2006 verkochten de bedrijven voor meer dan 2,3 miljard euro aan beleggingsobjecten met een transactievolume van meer dan 600.000 vierkante meter en een portefueille van meer dan 2 miljoen vierkante meter na de fusie.

 

Nieuwe directie

In de nieuwe samenwerking worden alle medewerkers en managementteams samengevoegd. De nieuwe directie zal bestaan uit chairman Marijn Snijders (de huidige algemeen directeur van Troostwijk Makelaars), managing director Eric de Clercq Zubli en chief operating officer Erik Huigen.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel