nieuws

Doorstart voor AGV-leverancier Frog

Warehousing

Het faillissement van Frog Pond, waar ook de AGV-tak Frog Navigation Systems deel van uitmaakt, is afgewend. De leverancier van Automatisch Geleide Voertuigen-systemen heeft met de curator overeenstemming bereikt voor een doorstart van de activiteiten. Het afgeslankte Frog gaat zich vooral richten op de levering van AGV-systemen voor goederentransport in industriële omgevingen.

Doorstart voor AGV-leverancier Frog
Frog focust zich voortaan op AGV-systemen

De aandelen van Frog Navigation Systems die nu nog zijn ondergebracht in de buitenlandse vennootschappen in de Verenigde Staten en Duitsland, worden ook overgenomen door de nieuwe onderneming.

 

Afdelingen in etalage 

De naam Frog zal in de nieuwe hoedanigheid gewoon blijven bestaan. De activiteiten op het gebied van onder andere de Bus Rapid Transit en Automated People Mover Systems worden in de verkoop gezet. Frog geeft de gebruikers van deze systemen nog wel de noodzakelijke technische ondersteuning.

 

Nieuwe directeur

Jeroen Mes is benoemd tot algemeen directeur van de nieuwe onderneming. De vestiging in Utrecht blijft voorlopig gehandhaafd. Voorlopig blijft het bedrijf gevestigd aan de Krommewetering in Utrecht.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel