nieuws

Still opent heftruck showroom

Warehousing

Met de verbouwing van het hoofdkantoor van Still intern transport in Hendrik-Ido-Ambacht is ook een nieuwe showroom gerealiseerd. In de showroom worden nieuwe trucks en ontwikkelingen gedemonstreerd. Daarnaast is er ook een plek voor gebruikte trucks vrij gemaakt.

Still opent heftruck showroom
Still showroom

De splinternieuwe showroom geeft Still Intern Transport de kans om klanten en prospects een kijkje te bieden in de toekomst. Met behulp van multimediatechnieken worden de allerlaatste ontwikkelingen gepresenteerd, zoals het zijdelings wisselen van de batterij, de hybridetechniek van de RX 70 vorkheftruck en de nieuwste “Fingertippbediening”.

 

Klantspecifiek

De nieuwe showroom heeft een oppervlakte van 650 vierkante meter. Een apart deel daarvan kan speciaal voor een klant worden ingericht. Ook kunnen er in de showroom presentaties worden geregeld. Hiervoor is de ruimte voorzien van moderne multimedia-apparatuur, theaterlampen en andere snufjes. Desgewenst kan er een complete show worden opgevoerd. “Het is eigenlijk een kleine uitvoering van de Still Arena in Hamburg”, vat projectleider Rik van Ommen samen.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel