nieuws

Meer discussie op WMS-dag

Warehousing

De twaalfde WMS-dag kent een nieuw concept. Het evenement bevat nu nog meer ruimte voor discussie dan voorheen. Het aantal workshops is bijvoorbeeld verdubbeld van vijf naar tien. Op het programma prijken onderwerpen als multisite warehousing, integratie van magazijn en transport en labor management.

Meer discussie op WMS-dag
WMS-dag: woensdag 4 april in Ede

Zowel ’s ochtends als ’s middags zijn twee rondes met elk vijf themasessies gepland. Elke themasessie bestaat uit drie presentaties, allemaal rond hetzelfde onderwerp. De eerste presentatie is stevast een praktijkverhaal van een bedrijf dat zijn ervaringen met de deelnemers wil delen. Daarna komen twee leveranciers aan het woord, die nadere informatie geven over oplossingen van bepaalde problemen. Tussen alle presentaties door is extra veel ruimte ingebouwd voor het stellen van vragen en voor discussie.

 

Onderwerpen die op het programma staan:

  • labor management
  • van manueel naar automatisch orderverzamelen
  • logistieke dienstverlening
  • RFID
  • tracking & tracing
  • management informatie
  • integratie magazijn en transport
  • WMS vs ERP
  • crossdocking
  • multisite warehousing

Sprekers zijn afkomstig van ANWB, Wehkamp, DHL, Galvano, Schuitema, Ter Hoeven en Rensa.

 

Opening

De aftrap wordt verzorgd door Mario van Vliet, hoogleraar in Nijmegen en vice-president van Capgemini. Hij schetst de trends en ontwikkelingen op het gebied van supply chain management en vertaalt deze naar de gevolgen voor het warehouse management.

De dag wordt afgesloten met een interview met Karel de Jong van Jumbo, die een maand geleden werd gekozen tot logistiek manager van het jaar 2006. Daarna volgt nog een presentatie van de eerste conclusies van een splinternieuw marktonderzoek op het gebied van WMS.

 

Datum en locatie

De WMS-dag vindt plaats op woensdag 4 april in congrescentrum De Reehorst in Ede. Het programma start om 9.30 uur. Het evenement eindigt met een borrel om 17.00 uur.

 

Voor meer informatie en voor aanmelden: www.wmsdag.nl

Reageer op dit artikel