nieuws

LPR boekt 10 procent winst

Warehousing

Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft de LPR groep winst geboekt. De winst groeide met ruim 10% over een omzet van 87 miljoen euro (tegen 13% over 79 miljoen euro in 2005). Met een dekking over heel West Europa behoudt LPR daarmee zijn tweede plaats op de Europese markt van pallet pooling.

LPR boekt 10 procent winst
LPR

La Pallette Rouge (LPR) heeft vijf vestigingen in acht landen (België, Spanje, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Nederland, Portugal en het Verenigd Koninkrijk) die allemaal positieve jaarcijfers hebben gerealiseerd. In 2006 heeft LPR in heel Europa 33.000.000 pallettransporten verzorgd. De LPR-pallets worden door alle grootwinkelbedrijven in deze landen geaccepteerd.

 

Overzicht

In Engeland is de omzet met 35% verhoogd tot 6,5 miljoen euro. Met een groei van 15 % en een omzet van 19 miljoen euro heeft ook Spanje zijn marktpositie versterkt. De Spaanse vestiging alleen behaalt een omzet van 22% van die van de hele groep. De Franse thuismarkt van LPR verwezenlijkt nog steeds het belangrijkste deel van de omzet met 49 miljoen euro (tegen 45 miljoen in 2006). Dat betekent een verhoging van 9%.

 

Reageer op dit artikel