nieuws

Infor brengt SCM Warehouse Management 9.0 op de markt

Warehousing

Softwarehuis Infor heeft een nieuwe warehouse management oplossing ontwikkeld. Infor zet versie 9.0 zelf neer als een SCM warehouse management oplossing. SCM WM 9.0 is er niet alleen voor het managen van de warehouseactiviteiten, ook voor het koppelen van deze gegevens aan die van externe partijen en softwareoplossingen.

Infor beargumenteert de keuze voor een SCM warehouse management oplossing aan de hand van een onderzoek van Aberdeen Group. Dit onderzoeksinstituut publiceerde in december 2006 een onderzoek onder de naam The Extended Warehouse Benchmark Report waarin te lezen was dat ‘effectief supply chain management niet stopt binnen de vier muren van een warehouse’. WM 9.0 focust op de efficiency in het warehouse en de oplossing ondersteunt radio frequency- (RF) en voice oplossingen, wave planning, cross docking en labor reporting. Zaken die het buiten het warehouse ondersteunt zijn yard management, event management, performance management, transport en logistiek en RFID. WM 9.0 is er tenslotte in de talen Nederlands, Chinees, Engels, Frans, Duits, Japans, Portugees en Spaans.

 

Reageer op dit artikel