nieuws

Veerman Kaas gaat over op RF-scanning

Warehousing

Voor de ondersteuning van haar magazijn heeft Veerman Kaas onlangs gekozen voor het warehouse management systeem CALwms400 van CAL Consult. Daarbij wordt RF-scanning en RFID-technologie ingezet.

Dagelijks wordt tussen de 15 en 20 procent van het magazijn verplaatst. Veerman Kaas zet CALwms400 in om deze verplaatsingen aan te sturen.

 

Veerman Kaas is één van Nederlands grotere kaasveredelingsbedrijven. Het bedrijf heeft vier geautomatiseerde kaasbehandelingslijnen met een gezamenlijke capaciteit van ruim honderd ton kaas per uur. Al sinds 1835 is het bedrijf actief in opslag, verkoop en distributie van kaas.

In het ruim 10.000 vierkante meter tellende magazijn wordt ongeveer 7000 ton kaas gerijpt. De rijping vindt plaats onder gecontroleerde luchtcondities. Tijdens het rijpingsproces wordt de kaas veelvuldig gekeerd en van een beschermlaag voorzien.

 

Lees ook

 

Reageer op dit artikel