nieuws

Van Dijk live met WMS voor boekenmagazijn

Warehousing

Van Dijk Educatie is live met CALwms. De leverancier van studieboeken en andere educatieve informatiedragers gebruikt het warehouse management systeem voor het managen van het bulk- en pickmagazijn van de bedrijfstak Van Dijk Logistieke Dienstverlening.

Van Dijk live met WMS voor boekenmagazijn
Van Dijk live met CALwms

De oorspronkelijke livedatum stond gepland voor 1 januari 2007. Het bedrijfsonderdeel waarvoor het WMS wordt ingezet, verzorgt de totale distributie voor een aantal educatieve uitgevers. Deze uitgevers zullen ook gebruik gaan maken van CALnet, het internetsysteem waaraan het WMS is te koppelen. Via de internetfunctie kunnen klanten hun orders plaatsen, maar ook volgen waar ze zich in het leverproces bevinden. Van Dijk Educatie levert jaarlijks 8,5 miljoen studieboeken aan een half miljoen leerlingen in het voortgezet onderwijs, het beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel