nieuws

Still trekt drie nieuwe accountmanagers aan

Warehousing

Bij heftruckleverancier Still Intern Transport zijn per 1 januari drie nieuwe accountmanagers aan de slag gegaan. De managers, Jan Bouma, Frank Versteeg en Eric Norg, zullen in de diverse regio’s van Still worden ingezet.

Still trekt drie nieuwe accountmanagers aan
Still

Na een inwerkperiode zullen de nieuwe krachten vanaf medio maar actief zijn voor Still in de regio’s westelijk Friesland, Overijssel, Limburg en Utrecht en omgeving. Voor regio westelijk Friesland en Overijssel zal Jan Bouma zich in gaan zetten. Bouma heeft vanaf 2001 bij Langhout Intern Transport in Franeker gewerkt als Field Sales Manager.

 

Eric Norg zet zich in voor regio Utrecht en omgeving. Norg heeft het vak bij BT Nederland geleerd. Voor de regio Limburg zal Frank Versteeg verantwoordelijk worden. Versteeg heeft intern transport ervaring opgedaan bij Frissen Intern Transport in Valkenburg, waar hij verantwoordelijk was voor de commercie bij de binnen- en buitendienst.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel