nieuws

Jan Huizeling nieuwe CIO Salvesen

Warehousing

Jan Huizeling is bij Christian Salvesen in dienst gekomen als Chief Information Officer (CIO) en is daarmee verantwoordelijk voor alles wat met IT te maken heeft binnen zijn nieuwe werkgever. Hiervoor werkte Jan Huizeling bij TNT Logistics Europe, Penske Logistics, Prologis en recentelijk Group Cat in Parijs.

Jan Huizeling nieuwe CIO Salvesen
Christian Salvesen stelt Jan Huizeling als nieuwe CIO aan

“Mijn doel is om de IT-systemen bij Christian Salvesen te verjongen. En daarbij moeten we er als bedrijf voor zorgen dat onze systemen aan de ene kant robuust zijn, maar aan de andere kant flexibel genoeg om met creatieve oplossingen te blijven komen”, aldus de nieuwe CIO Jan Huizeling. De komende tijd zal Huizeling zich onder andere bezighouden met de uitrol van de nieuwe Sharpweb en miSharp systemen voor het managen en volgen van zendingen. Daarnaast zal Huizeling zich bezighouden met de aanpassingen van het bestaande IT-systeem voor warehouse management. Huizeling: “Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat alle projecten op tijd plaatsvinden en binnen het budget blijven.”

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel