nieuws

H&M bouwt Pools dc voor nieuw postordertak

Warehousing

Modeketen H&M is in Nederland gestart met het verspreiden van een catalogus met de complete collectie. Nederland is het eerste land buiten Scandinavië waar deze dienst van start gaat. H&M wil de dienst de komende periode over meer landen uitrollen.

H&M bouwt Pools dc voor nieuw postordertak
H&M

In Polen wordt een speciaal distributiecentrum gebouwd, waarmee vooral de grote Duitse markt makkelijk kan worden bediend. Het bedrijf heeft momenteel alleen een dc in Zweden. “Dit dc is echter niet meer toereikend als we het postordersysteem verder over Europa gaan uitspreiden”, aldus Elke Kieft van H&M. Hoe groot het dc in Polen gaat worden kan het bedrijf nu nog niet zeggen.    

 

Aanhaken bij de webwinkel

Klanten kunnen de 324 pagina’s dikke catalogus via de website van het bedrijf bestellen. Abonnees van de nieuwsbrief krijgen het dikke boekwerk automatisch op de deurmat. ‘Wij haken aan bij onze webwinkel waar we in augustus mee zijn begonnen. Je kunt via de catalogus dezelfde kleding bestellen als in de webwinkel. Het is niet de bedoeling dat webwinkel en postorderbedrijf de gewone winkels vervangen’, zegt Kieft. De retailer laat jaarlijks twee dikke catalogi verschijnen en kiest voor enkele kleinere specials over bijvoorbeeld badkleding.

Reageer op dit artikel