nieuws

Colruyt bouwt 60.000 vierkante meter in Lot

Warehousing

De Belgische supermarktorganisatie Colruyt gaat in het Vlaamse Lot een nieuw distributiecentrum bouwen. Colruyt zet in op een oppervlakte van 60.000 vierkante meter op een terrein dat 150.000 vierkante meter groot is en voorheen eigendom was van Ingersoll Rand. Lot ligt in de directe omgeving van Brussel.

Colruyt bouwt 60.000 vierkante meter in Lot
Colruyt bouwt distributiecentrum

Colruyt wil in het distributiecentrum vooral niet-voedingsproducten opslaan die worden verkocht in de Dreamland gezinswinkels en worden aangeboden bij de Collivery thuisbezorging. Voor deze initiatieven is op dezelfde locatie al een dc gebouwd op dezelfde plaats en de uitbreiding zal links en rechts naast de bestaande ruimte worden gebouwd.

 

Kosten en planning

Colruyt investeert 35 miljoen euro in het nieuwe distributiecentrum en het dc zal werk bieden aan ongeveer 400 personen. Als de bouw van het dc volgens schema loopt dan wordt het pand in 2008 worden opgeleverd.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel