nieuws

Man bekneld tussen twee heftrucks

Warehousing

Bij een bedrijfsongeval met een heftruck op de Transito in Babberich is een 47-jarige man uit Almelo gewond geraakt. Het slachtoffer raakte bekneld tussen twee heftrucks en had daardoor voetletsel opgelopen. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens ooggetuigen was het slachtoffer aan het werk met een handpallettruck in een magazijn van het bedrijf. Een collega van het slachtoffer, een 22-jarige man uit het Duitse Rees, is met een lading pallets het magazijn ingereden en heeft waarschijnlijk door zijn lading het slachtoffer niet gezien. Vervolgens kwam het tot een aanrijding waarbij de Almeloër met een voet klem kwam te zitten tussen zijn eigen heftruck en die van de Duitser. Door de politie is de Arbeidsinspectie ingeschakeld. De Duitser zou mogelijk niet volgens de voorschriften hebben gewerkt. 

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel