nieuws

Dertigduizend pallets in drie maanden de deur uit

Warehousing

Dertigduizend pallets in drie maanden de deur uit
palletways verscheept 130.000 pallets

Anderhalf jaar geleden begon Palletways Central Europe haar activiteiten in Nijmegen. In oktober verzond de logistiek dienstverlener de 100.000ste pallet. Vorige week wist het bedrijf pallet nummer 130.000 de deur uit te krijgen. De drukke eindejaarsperiode legt Palletways geen windeieren.

Het van oorsprong Britse bedrijf is specialist in expresvervoer van hele palletladingen. Er zijn nu vier verschillende netwerken, waaraan in totaal 260 verschillende transportbedrijven deel nemen.

 

Uitbreiding netwerk

Vorig jaar startte het netwerkbedrijf met Palletways Central Europe in Nijmegen. Directeur van deze organisatie werd Kees van Ginkel, voormalig directeur van ND Logistics in Oss. Dit netwerk telt nu 30 leden, die gevestigd zijn in de Benelux, Noord-Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Zwitserland. Dit jaar wist Palletways acht nieuwe leden toe te voegen. Ook zijn twee nieuwe hubs geopend. Eén in Gent (België) en één in Troyes (Frankrijk).

 

Netwerken aan elkaar

Behalve een sterke positie in Groot-Brittanië en een opkomende rol in West-Europa heeft Palletways inmiddels ook de start gemaakt met een netwerk in Italië en in Spanje/Portugal. De bedoeling is om zo snel mogelijk de netwerken aan elkaar te koppelen.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel